God kväll

Hej hej…

Har haft en hyfsad dag som började med att vara utsövd tack vare det smarta draget att knyta sig igår vid åttasnåret. Ikväll är jag därmed betydligt piggare. Så pigg att jag orkat städa. Dra på trissor!

I fredags köpte jag hem liljor som doftar magiskt. Då vi låg borta i lördags möttes vi dock av en extremt stark odör från dessa blomster som fått stå och soaka in i en stängd lägenhet. Doftar nästan tantparfym här hemma nu, ha ha.

Har fått mig en hel del tankeställare det sista året. Som jag sagt innan så vill jag verkligen förenkla mitt liv och har ju till viss del redan gjort det. Tycker så fruktansvärt illa om det här konsumtionssamhället vi lever i och hur märkes och statsstyrda alla tycks vara. Frånstötande är vad det är. 

Ursäkta, blev avbruten mitt i allt av ett telefonsamtal så jag tappade tråden.

Vi ses imorgon istället.

Kram

You may also like

5 kommentarer

  1. Jag gör samma sak sedan ett tag tillbaka, downshifting på alla plan. Tänker hållbart så mycket det går, rensar järnet bland alla prylar och behåller bara det vi verkligen använder och det som ger lycka. Struntar blankt i alla måsten och det där med ”alla andra har”, kör bara på det som helar fransarna i kanten på min själ och det har gett ett sådant lugn. Mycket därför jag gillar din blogg, en av få jag läser, den är lite downshifting den också, på ett positivt sätt.❤

  2. Förenkla livet låter otroligt intressant, har varit inne på det själv … Tror dock det är lättare att förändra om man lever ensam … det blir mycke mera komplicerat i ett parförhållande. Nu skulle jag ju inte vilja göra mig av med <3-vännen för allt smör i Småland, men tycker du är inne på rätt spår !!! All Lycka !

Lämna ett svar