Hotellfrulle & Stellamys

Go Söndag gott folk!

Allt väl denna solskensdag? Jag befinner mig på stranden med Stella som jag lånar några timmar medan hennes pappa jobbar.

Fick en så mysig inbjudan i morse som jag inte kunde tacka nej till så jag slängde mig ögonaböj på min rosa fara och cyklade ner till The Old Garden Hotel som drivs av mina goda vänner Bengt & Jeanette.

Mitt i centrala Ystad ligger detta pittoreska gårdshotell som för tankarna till södra Frankrike där de spenderar många somrar vilket uppenbarligen har influerat den charmiga stilen som hotellet har.


Att bli bjuden på nybakat glutenfritt bröd och nygräddade våfflor med grädde och färska bär tackar man inte nej till. Längtar till att få sitta och sippa portvin här en kväll…

Stella åt med god aptit innan vi cyklade hem och hämtade beachattiraljerna och nu ligger vi alltså och steker på en av Sveriges finaste stränder. Är så lyckligt lottad att få bo så nära dessa underbara miljöer. 

Inledde som sagt en make over på balkongen igår som jag ska avsluta i eftermiddag. Då ska ni få se hur fint det blev. Kram på er så länge.

❤️

You may also like

Lämna ett svar