Tricky Tuesday

God morgon på er! 

Jippi för att det är helg imorgon för jag är osedvanligt trött alltså. Förkylningen är tillbaka. Eller egentligen misstänker jag att det är kraftiga pollenbesvär för mina ögon kliar och varar så det i kombination med tröttheten och den rinnande kranen kan väl inte vara något annat?


Igår var en typisk Tisdag, har jag förstått. Allt som kunde gå fel gjorde det. Började med att Stella totalstrejkade och sinkade mig tio minuter. Väl ute på E65:an är det tvärstopp strax utanför Sturup! Stod stilla i 50 minuter då det naturligtvis skett en olycka på den drabbade sträckan. Seriöst, något måste göras åt den vägen…helt hopplös att ta sig fram på i rusningstrafik. Väl på jobbet, kraftigt försenad så hade jag satt på en list bak och fram vilket vi märker först när vi limmat vindrutan som ska på bilen! 

Suck och stöööön. Bara att plocka ut skiten igen, avlägsna allt lim och göra om hela proceduren. Sen fortsatte dagen med diverse småfadäser som gjorde mig på redigt pissigt humör. En typisk Tisdag som sagt. Överväger att aldrig jobba tisdagar i fortsättningen ha ha. 

Nä nu ska vi strax åka mot förskolan och jobbet. Ses under dagen ❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Samma här, gårdagen var inte en dag att minnas med glädje. Men idag däremot är allt toppen, tänk vad det kan vända fort! 😀
    Jag önskar jag kunde göra dig frisk och pigg med ett trollslag, det finns inget jobbigare..allt man tänker på är att få må bra.
    Kramar till dig!!

Lämna ett svar