Shabby valborg

Idag firas vinterns sista dag, Valborg och vi får verkligen hoppas att det är sista kalla vinterdagen för denna så kallade vår har varit den kyligaste i mannaminne. Fy vad jag har frusit. När jag ser ut mot träden utanför balkongen så är de fortfarande nästan helt kala. Väntar med iver på att få se den gröna explosionen som i alla fall ger mig en enorm boost.

Jag har inte visat mitt fina fynd från Värmland, den söta kökshyllan i söt lantlig stil som ju jag är svag för. Behövde inte ens måla den, bara vaxa lite för en mer shabby stil. Håller fortfarande på med spegelbyrån från samma antikbod. Har inte fått ro till att fixa klart den men den kommer bli jättevacker när jag pimpat klart den.

Saknar min målarverkstad och faktiskt även min butik. Speciellt den jag hade i början på Jennygatan. Den var söt och jag trivdes jättebra i den lokalen även om den bara var på 50 kvm.

Har inte gett upp det helt men känner att jag måste hitta lusten och drivet igen som krävs för att ha en sådan typ av verksamhet som jag bedrev.  Just nu finns inte den glädjen eller framför allt orken och därför är det skönt att jobba med något enkelt där jag inte behöver tänka för mycket för att ”kulorna” ska trilla in.

Mindre stress. Det är bra.

Har lovat Stella att gå till hennes favoritlekplats som ligger en bit härifrån. Var där igår också och vi ”tränade” på hopp och armgång. Hon är rolig den ungen för hon gillar precis som jag att röra på sig och varje gång vi checkar in på hotell frågar hon genast om där finns gym. Hon älskar nämligen att gymma, ha ha. Dock har jag varit sämst på att regelbundet träna dock har jag alltid hemmagymmat och framför allt yogat.

Ses senare under dagen så fram tills dess önskar jag er en finemangers Lördag.

Bloggsignatur

You may also like

Lämna ett svar