Statusfri söndagsmiddag

Hej igen!

Hur har söndagen & helgen varit?

Som jag nämnt tidigare så har det varit såsom en helg bör vara, till för vila och kontemplation.

Jag har hunnit med rätt mycket faktiskt. Det blir så när kroppen börjat vänja sig vid att vakna ihop med mjölkande bönder. Kan även vara så att pensionen börjar hägra så smått, ha ha.

Idag tänkte jag buda på en god söndagsmiddag med en dukning utan en enda pinal från kända statusmärken som jag tycker florerar i varenda blogg. (Tjatigt) Nä, här kör vi vintagestyle a la mormor på en duk jag fick av just mormor, rosa talrikar från Miljögården, bestick från Rusta och söta virkade tabletter från Gekås i Ullared.

Att duken hade behövt sig en strykning och besticken borde putsats innan fotografering bryr jag mig nada om men jag talar om det så ingen tror att jag inte har reflekterat över det. Med ADHD som jag har är jag ytterst detaljstyrd egentligen och pedant ut i fingerspetsarna dock har jag aldrig kunnat leva ut min perfektionism med tre stökiga barn och ännu stökigare män… Kanske lika bra. Vem gillar perfektionister liksom?

(Jo jag…fast det talar vi tyst om)

Vad det blir till middag kanske ni får se sen om ni är snälla.

Ha en fortsatt trevlig Söndag så länge.

Bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

  1. Jättefin dukning precis i min smak! Jag älskar att blanda gammalt och nytt och saker som betyder något för mig, minnen. Håller med dig om en del bloggar, brukar tänka att man måste tjäna massor på att blogga. Utan att nämna några namn, det är ständigt nya dyra mörkeskläder odd molly mm, porslin, lampor ja tom servetter måste vara märke, för att inte tala om alla resor. Både längre och weekend resor. Lyser avundsjukan igenom haha…? Nej jag har det bra och som sagt jag dukar hellre med mormor och morfars porslin de köpte när de var nygifta för 72 år sen. Glad att du haft en bra helg, kramar till dig!

Lämna ett svar