Fortsatt konstig runda

 Då tycks nätet funka tillfredsställande igen så vi kan fortsätta vår knasrunda vi gjorde igår som inte var helt lätt med två sexåriga tjejer som saknat varandra och trodde att det bara skulle bli lek och stoj.

Mammorna ville ju vara kulturella och glo på konst…svår kombination med andra ord.
Hur som haver så inledde vi dagen på Ystad Saltsjöbad med en delikat lunch som sannerligen föll seniorerna Martinsson/Silverhamn i smaken. Här sitter jag gärna en längre stund utan stress och njuter för det är verkligen ett fantastiskt fint hotell.


Tidernas godaste brownie till kaffet var en given succé när jag insåg att de var glutenfria. Jippi vad jag åt!

Sen blev det flukt på Gynning X 2.

Bravissimo Carolina, det här gillar jag skarpt!

Får väl halva Sveriges hat på mig nu men jag har inte tyckt om de tidigare verken alls, och det står jag för. Bevisligen är den vackra donnan artistiskt begåvad så varför måla som att man har haft penseln någon annanstans än i handen? Nej, den här utvecklingen är verkligen välkommen och ändå har hon inte gått ifrån sin abstrakta stil som varit så karakteristisk för hennes målningar.

Efter YSB stoppet var jag bara tvungen och springa in till min vän Caroline Dahlgren som är grymmast i världen på att skapa underfundig konst med härligt suggestiva undertoner. På Söndag ska hon måla ”live” till musik på Scalabiografen i Ystad.

Hur coolt?!

  

Den här kvinnan alltså, vad försiggår i hennes skalle månntro? Lite av varje och mycket mer. Ni hittar hennes ateljé på Per Helsas gård i Ystad.

Förutom en fika i stan för att muta de otåliga kidsen så svängde Fnulan & jag förbi min gamla butikslokal och sa hej till vår forna bloggkollega Nina Hermanssen som ställer ut sina färgstarka alster under påskhelgen. Den mångbegåvade bönan var lika sprudlande som vanligt och det kändes precis som det var igår vi sågs senast…

Det var alles! Fick köra hem i all hast och slänga ihop middagen jag skulle bjuda familjen på vilket blev än mer stressigt när jag insåg att den nästan vuxna dottern inte ens hade klivit upp så där runt klockan fem och gjort de sysslorna jag bett om. Är det normalt?

Jag blev i alla fall nästan onormalt arg…

Jaha det här blev ett långt inlägg om allt möjligt ungefär som ett påskägg med blandgodis.

Idag ska jag röja ur huset och styra upp morgondagens loppis.

Hej så länge.

You may also like

Lämna ett svar