Hjälp tack!

God afton!

Mycket nu. Var ut till huset och skulle hjälpa till att packa men var så trött att jag inte orkade mer än att äta lite medhavd pizza och sen få ihop två kartonger med krims. Har varit en omtumlande dag med avtalsskrivning på nya jobbet som jag ska berätta om strax. 

Då jag jobbat om dagarna och varit så trött på kvällarna att jag stupat i säng löjeväckande tidigt så har hemmet snabbt förfallit. Dessutom är jag inte helt nöjd med dagbäddsköpet. Blev inte så bra som jag föreställt det. Så nu behöver jag hjälp att hitta en snygg, nätt och vit bäddsoffa. Gärna ektorp eller ekskogmodell. Helst tvåsits som inte är alltför stor.  

 Himmene från Ikea är inte så dum heller…dock köper jag gärna begagnat från blocket. Har ni några tips så tjoa till är ni snälla.

Måste lämna nu för jag måste fixa en akut grej som kom upp nu. Vi får höras imorgon istället. 

Kram så länge ❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej! Grattis till nya coola jobbet!
    Vet ingen som säljer billig soffa men jag kan tipsa dig om du köper en begagnad ( eller ny) Ektorpsoffa så gå in på Bemz hemsida och kolla runt innan du köper en klädsel. Finns otroligt mycket att välja ibland. Vi köpte Beige Loose Fit Countrystyle till vårt gästrum och soffan blev urtjusig. Överdraget kostar lite men det var det värt.
    Linda

Lämna ett svar