Finally Fredag!

Tjohooo veckans bästa!

Borde sovit längre men vaknade av lite oroliga tankar som inte ville släppa och då var det lika bra att kliva upp.

Nästa vecka blir det tufft. Ska hoppa in och jobba heltid på ett företag i stan som kanske blir mitt nya jobb. Helt ny bransch och jättespännande. Går allt vägen så kommer detta göra allt för mig och min ekonomiska situation som ensamstående…något som oroat mig enormt mycket.

Berättar snart mer!Igår var det fotosession hemma i vardagsrummet för att plåta nya profilfotot. Blev mycket testande och byte av outfits och lek med ljus och skuggor.

Nästa vecka ska nya sidan lanseras så det blir mycket på en gång. Spännande!

Nu måste jag fixa några livsnödvändiga saker som att förtära något innan jag svimmar av näringsbrist så vi ses senare under dagen.

Hej så länge!

You may also like

7 kommentarer

  1. Vad glädjande att höra,hoppas du får det jobbet. Spännande att höra om det sen. Kan se dig i många olika yrken, allt från kläder till så klart design och blommor, ja hur mycket som helst.

    Fin helg önskas. Kram/MH

  2. Men gud vad vacker du är på bilden! Svårt att tro att du gått igenom en svår livskris nyligen. Du måste ha en hel drös karlar springande efter dej redan! Obehagligt med osäker framtid ekonomiskt men vi håller tummarna för det nya jobbet. Tjusigt att sätta en stor spegel ovanför soffan, så har jag också .Blir pampigt. Ha en Lovely helg!
    Linda

Lämna ett svar