Ny matta från The Sofa Store & rabatt

Som jag nämnde häromveckan, eller snarare sagt förra året redan så beställde jag en ny matta till köket från The Sofa Store.

Ni minns kanske mina tankar kring valet av mönster och färg och till slut bestämde jag mig för Trellis mattan som kommer från Classic Collection och som jag därmed tänkte skulle bli klockers till vårt ”new england” vita kök med liggande panel och allt det där.

Nu visade sig denna matta vara ofantligt populär och var slut i lager och dök först upp nu efter nyår, lagom till att jag fick nyckeln till mitt nya bo.

Inte mig emot. Den passar om än ännu bättre här i min lilla tvårummare.

The Sofa Store har ett brett utbud av möbler och inredning som jag vågar påstå faller de allra flesta i smaken med sina tidlösa klassiker och aktuella trender.

Just nu kan du som också går i mattbytartankar få 15 % rabatt på valfri matta hos The Sofa Store, ange bara rabattkoden mattor15 när du gör din beställning som gäller t.o.m 29/2-1.

I samarbete med The Sofa Store.

Nu får ni ha en fortsatt skön dag allihopa. Jag ska göra ett jobbärende nu och sen åka ut till Sövestad för att hämta Stellasnäckan. 

Kram på er tillsvidare.

❤️

You may also like

Lämna ett svar