Målar, röjer & grubblar

Hej på er denna eftermiddag!

Har målat i verkstaden idag och försökt få lite mer ordning inför outleten. Måste bevisligen sälja av allt innan den slutliga flytten sista Mars och då måste det vara ordning och reda på alla pinaler som ligger lite huller om buller där inne.

Kommer inte kunna flytta med mig mitt älskade piano som varit min trogna följeslagare i alla dessa år. Så jag antar att det här är ett slutligt farväl…

Det behöver stämmas men är annars i gott skick och nu är den dessutom vitmålad med en charmig patina. Gnistskyddet, liten sänggavel,antikt syskrin och massor med andra fina möbler och inredning kommer säljas av.

Skulle det vara intressant med en bloppis för alla er som inte fysiskt kan besöka mig?

Hör av er i så fall.

Soffan jag köpte för några veckor sen är också klar nu. Har målat och vaxat tyget, silvermålat alla trädetaljer samt antikvaxat det och satt en rad med nitar framtill.

Eventuellt ska jag sätta nitar runt armstöden också. Får se.

Är inte helt säker än om den ska hänga med till nya lyan eller ej. Det är ju ingen myssoffa utan mer en ”finsoffa” man har i salongen eller en hall.

Dock är jag inte längre en kolla-tv-i-soffan-person längre utan tittar alltid på film i sängen. Jag vet, man ska tydligen inte ha tv eller annan teknik i sovrummet men jag somnar jättebra till film. Bästa sömnpillret.

Det får jag grubbla på lite till. Det och lite annat som gnager i huvudet och har så gjort sen i Oktober ungefär. Ytterst tärande vill jag hävda och tröttsamt.

Det blir bra till slut, säger alla jag pratar med och visst är det så. Bra men väldigt annorlunda.

Tack för att även ni delar med er av era liv till mig i kommentarer, mail med mera. Det betyder. Jag tänker på er allihopa.

Vi hörs lite senare mina vänner.

You may also like

3 kommentarer

  1. Snyggt soffa du är en konstnär ända ut i fingerspetsarna, hoppas du kan få syssla med nåt kreativt framöver också. Ja ditt piano hoppas jag ska hitta en ny ägare, fint är det, men de får vandra vidare och du gör någon annan lycklig.

    Men det är då inte så lätt det där att helt ”byta” liv alla säger vi förstår, nja det gör man först när man går i dina skor, citerar Alf Robertsson.

    Idag har vinden stillat sig och hoppas att vintern vill flyga och fara vi vill ju ha vår nu, du och jag och säkert många fler. Kram till dig/MH

Lämna ett svar