Måndagsfägring

Det må vara Måndag, och det må vara mitt i smällkalla Januari så får det lov att vara en pastellig karamell så här på morgonkvisten? 

Bara för att. 

 

 

Längtar ihjäl mig efter vår & värme, syrenblomster, fågelsång och bisurr i varje spirande buske.

Gör dock förbaskat ont i trädgårdssjälen när jag erinrar mig att det inte blir några saftkalas eller gardenpartys här mer…

Och om knappt ett halvår tar min jänta studenten. Hade sådana planer för den dagen.

Nu ska jag inte gräva ner mig mer i  dessa ilandsbekymmer. Har man så det när & skyler ska man vara nöjd med det har jag alltid fått höra.

Och jag har det faktiskt ganska bra!

Fin måndag på er så länge.

Vi ses senare.

❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Längtar också så otroligt efter en varmare årstid. Men det är vackert ute idag. Ser att talgoxarna har så bråttom och hacka i sig godsaker. Men allt är betydligt lättare när vi går in i våren, jag tror den kommer tidigt. Tänkte idag att jag får nog fota vintern innan den försvinner, haha önsketänkande.

    Förstår din känsla med din trädgård som du har gjort så mycket i, och studenten som sen kommer, tror du som är sådan uppfinningsrik kvinna hittar en fin lösning till din dotter.Får göra ett strandparty,eller varför inte en skogsfest, det är endast fantasin och att våga som sätter gränser för människan, också andras tyckande oftast. Att planera och att drömma håller oss uppe.

    Kram/MH

Lämna ett svar