Continental elegans

Lilla hotel lovern fick ju förmånen att ligga på hotell inne i Ystad i julas och inte på vilket som helst utan faktiskt Sveriges äldsta som i mitt tycke även kvalar in som ett av de vackraste.

Sedan ägarbytet för ett år sen har den anrika byggnaden fått sig en ordentlig uppdatering och har verkligen förvaltats väl av paret Martin Jönsson & Jenny Nilsson som har stora planer för vackra Continental du Sud!

Tänk att hålla sin bröllopsfest här och kanske rentav vigsel. Kan inte föreställa mig vackrare festlokaler…

Hittills har endast två rum renoverats i denna exklusiva & sanslöst snygga stil, men under de närmaste veckorna kommer ytterligare 20 rum få sig en total förvandling.

Förutom de 53 rummen, erbjuds generösa ytor för konferens, lounge och AW varje Torsdag i den väl tilltagna restaurangen.

Har inte fått spisa där ännu men ryktet säger att maten ska vara divine. Får allt försöka få till en date med Fnulan här snart tror jag minsann.

Frukostälskare lär inte heller bli besvikna då buffén är generös och sannerligen inte har något att sakna.

Äggröran var riktigt fin och så älskar jag när man uppvaktar sina frukostgäster med smoothies,fantastiskt bröd & pannkakor med vispad grädde!!!

Det är kärlek.

Vill du se mer från detta hotell så hittar du inläggen jag tidigare gjort här & här.

Nu ska jag möta solen en stund och boosta D-vitamin innan det mörknar igen. Men visst märker man att dagarna blir allt längre redan?

Lycklig känsla.

Ses sen.

You may also like

Lämna ett svar