Långrandigt 

Söndag då.

Ni vet att jag inte brukar hymla med hur saker ligger till och jag ska inte göra det nu heller. Jag har värsta Söndagsbluesen idag…

Mycket som kommit över mig sista veckorna sen vi sålde huset och det börjar sjunka in att jag ska lämna det här bakom mig nu. Känns så tungt och ledsamt bara. Omänskligt tungt. Och otroligt långrandigt. Har vi liksom inte gått den här deppiga vändan ett par gånger nu? Skärp dig, Marica!

 Är väl inte helt kurant heller och då brukar man väl känna sig lite extra ömklig, ha ha ; säger jag och försöker skoja bort vemodets betungande slöja.

Tur man har humor. Annars skulle jag nog varit död nu. 

Apropå dö så tänker jag avlida i den nytvättade soffan framför en film nu.  

Vi kan väl dejta lite senare idag om jag vaknar till liv? 

Kram på er och tack för att ni löser min blogg.

❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Nä Marica jag tycker inte du ska skärpa dig, det är ju helt naturligt det du går igenom. Trassligheter i familjen, huset ska säljas/ är sålt. Du ska nu göra ett bokslut på det som varit och sen ska du vända blad, och börja om på nytt. Så lätt är det inte, men du klarar det.

    Inte konstigt du råkar ut för krassligt med hälsan, jag menar kropp och själ är ett och samma i vår kropp. Lite mer solsken skulle verkligen lätta upp oss alla.
    Men snart så går vi ditåt, och ju mer vi längtar ju fortare går det, så säger vi.

    Heja dig och må du finna glädje och nya tag på livets stig.

    Kram/MH

Lämna ett svar