Nostalgi fynd

God helg på Er!

Här går lördagslunket sakta framåt och jag är inne på kaffe numero quatro. Har varit aningen oroad över mitt drickande och försökt dra ner på koffeinet så gott det går men så läste jag nånstans att det faktiskt har en positiv & lugnande verkan på oss med ADHD vilket jag nog kan hålla med om.

Blir inte direkt speedad av kaffe men känner mig nästan lite hög vid andra koppen när koffeinet kickar in. Blir upprymd, fokuserad och känner mig kreativ. Ungefär som efter två glas vin…Dock kan min hjärtklappning bli rätt jobbig men det har antagligen att göra med sköldkörteln som spökar.

Jaha, det var lilla tillståndssnacket. Hur är det med er? Tyckte Fredagen igår var rätt söndagsdeppig. Man blir snurrig på dagarna när det är storhelg mitt i veckan!

Nämnde jag förresten skattgömman hos min mormor? Det var som att gå på loppis fast ännu bättre.

På vind, skafferi och i lada fann jag både gamla mjölkhinkar, coola ammunitionslådor från världskriget och bl a denna gamla flaska eller mindre damejeanne som jag vet att mormor gjort sima (finsk jäst dryck) i många gånger…

Har god lust att ta en stor skåpbil nästa gång och plöja igenom varenda bod däruppe i de finska urskogarna. Misstänker att det finns mängder av nostalgiska skatter att gräva fram…

Fast först får jag börja på min egen vind som är proppfylld med prylar som ska rensas ut nu när jag ska flytta inom kort. Nähä, nu vill tydligen kistan ha något annat än kaffe. Ska nog steka några bananplättar. Gott!

Ses senare hörrni.

You may also like

Lämna ett svar