Låg

Hej på er…

ledsen för att säga hej så sent idag och att fortfarande inte ha lämnat hotellrapporten.

Är bara så himla låg efter besiktningen av huset och lite annat som hänt sista tiden som fullständigt äter upp mig inifrån.

Vill bara krypa ihop till en liten blöt fläck och dunsta bort.

Hoppas ni har överseende. Jag måste bara slicka såren lite innan jag kommer igen.

Tack för att ni ändå tittar in så troget och lämnar kommentarer. Jag läser varenda en även om jag inte alltid svarar.

Vi ses igen. Lovar.

You may also like

13 kommentarer

  1. Har inte läst din blogg på länge men förstår att livet är upp och ner just nu.
    Ta ett steg i taget bara … allt löser sig, vissa saker tar bara lite mer tid och energi av dig just här och nu.
    Viktigt att du tar hand om dig!

  2. Fina Marica! Köpte ett hjärta till yngsta dottern med texten: Tänk på att ovanför molnen finns alltid en sol! Hoppas att allt ordnar sig för dig och att 2016 blir ett bättre och ljusare år! Massor av kramar till dig från småland.

  3. Vad som än kommit fram vid besiktningen av huset så är du väl knappast ensam om ansvaret kring detta. Du måste ha stöd inom familjen och ni måste se till att få sakkunnig hjälp och såväl försäkringsfrågan som ansvarsfrågan bakåt i tiden klarlagda.
    Om det här försenar försäljningen – eller i värsta fall omöjliggör – den. Då kanske ni måste enas om att någon eller båda bor kvar i huset. Det ser i varje fall väldigt fint ut på bilderna du visade för ett tag sedan.
    Håll ut!
    Moi

  4. Glöm inte att det som inte dödar det härdar. Sisu, spott och silvertejp, med dem kan man ta ett litet tag i taget. Att övervinna ett beskymmer åt gången, känns lättare, sen har man ett beskymmer mindre. Kämpa på..kram

  5. Ibland är livet orättvist. Då får man tycka synd om sig själv, dra sig tillbaka och slicka sina sår. Det enda positiva när man känner sig så låg är att man kommer alltid ut starkare på andra sidan sen. Man måste bara ta sig igenom det.
    Ta hand om dej.
    Linda/ Skåne

  6. Så tråkigt att höra.
    Jag hoppas. och vet att det kommer att bli bättre, och att det vänder mycket snabbt nu till bättre tider, ge bara inte upp hoppet kära du.
    Önskar jag kunde säga och göra något för att lindra din smärta.

    Kramar
    Marie i Blekinge

  7. Å vad tråkigt att höra, hoppas att det går att lösa med huset ändå.
    Jag hoppas att solen kommer att lysa,värma och ge dig kraft år 2016, på alla sätt och vis!
    Tänker på dig, läser här inne varje dag.
    Kram

  8. Det är väl för trist när det liksom bunkrar upp sig i livet, men ofta är det så kan jag tycka. Sen kan det helt plötsligt bara en dag va solsken och rosor, ja jag tror på det, snart så vänder det. Hoppas 2016 ska bjuda på många fina dagar, veckor och månader. Hoppas också att det löser sig med huset så du blir av med det fortast möjligt. Skickar varma och fina tankar och önskar dig ett gott slut på 2015 och ett ännu godare 2016.

    Kram från/MH

Lämna ett svar