Snyggt på Manhattan

 Sol sol strålande sol.

Fantastiskt skönt att den skiner på Skåne idag. Skiner den där du är?

Jag sitter och planerar en roadtrip som jag ska göra med min stora dotter Mathilda i Januari. Jag firar ju 19 år som mamma då och till våren tar hon studenten. Svindlande tanke att denna lilla böna nu är en vuxen människa. Loco!


  
  
  

Detta snygga Manhattanhem som tillhör designern Timothy Whealon får mig att vilja slänga mig på ett flyg till N.Y ögonabums. Nån gång hade det varit trevligt att få uppleva staden som aldrig sover under December.

Att få åka skridskor vid Rockefeller Center, äta canderade äpplen, och ekiperad i min snygga coctailklänning hänga på en pianobar som spelar Sinatralåtar innan jag omslingrad med min stora kärlek strosar gatan ner under snöflingornas dans.

Det står numera uppskrivet på mitt vision board 😉

  
   Foton: Mel Barlow

Snygg dröm, eller hur!

Nu ska jag dock ta tag i lite mer verklighetsbetonade göromål. Vi har visning på huset idag igen och jag hoppas och ber att det snart leder till en försäljning så att nästa fas kan inledas…

Hoppas ni har en bra Tisdag. Vi ses senare mina vänner.

You may also like

4 kommentarer

  1. Åh jag håller med om att det vore en dröm. Kan tom höra Sinatras underbara toner, verkligen romantiskt. Lycka till med boendet, både det gamla och det nya som ska bli!
    Jag tror att nästa år kommer att bli helt fantastiskt. Håller tummarna för det. Kram på dig!

Lämna ett svar