Hotelldrömmar

Att bo över på hotell är verkligen min grej som ni kanske förstått vid det här laget!

Har alltid älskat det och vi bodde faktiskt rätt ofta på olika hotell när jag var liten så jag antar att jag fick smak för det redan då. Det har till och med varit en liten dröm jag närt att få driva ett mindre hotell eller B&B en dag.

Och jag vet exakt hur upplägget skulle vara. 

 

Allt från inredningen till menyerna i restaurangen och det nästan viktigaste av allt efter atmosfären, frukosten!

Var ofta i Malmö förr och har bott på de flesta större hotellen i stan men vissa är återkommande favoriter som har det lilla extra både när det gäller service, det estetiska och en hejdundrande brakfrukost som jag tycker att man kan förvänta sig när man bor och betalar för att just bli serverad.

Visst är helhetsintrycket viktigt men det är just genom frukosten man känner om ett hotell är genuint och sådär generöst gästvänligt som jag tror de flesta efterfrågar och värdesätter högt.

Det ska vara det där lilla extra som färskpressad juice, gärna smoothies,krämiga scrambled eggs,eller ännu hellre möjlighet att få en omelett tillagad och pannkakor eller våfflor och vispad grädde- absolut inte sådan där vedervärdig sprutgrädde!

Sen efterfrågar jag verkligen fler glutenfria brödsorter och inte de där torra, sorgliga och inplastade brödskivorna som oftast står i något mediokert hörn tillsammans med de smaklösa glutenfria flingorna.

Nej, som sagt skulle jag driva hotell så hade det banne mig blivit andra bullar 😉

You may also like

Lämna ett svar