Moffar carbs och planerar Stockholmshelg

Hej Fredagskväll!

Har haft ännu en riktigt bra dag idag tillsammans med Stella Coco Bella som vi brukar kalla henne. Först ut var läkarbesök och sen åkte vi och åt lunch i Tomelilla innan vi gjorde Skånes Ullared, Bo Ohlsson.

Har ni inte varit där än så måste ni åka dit. De har (nästan) ALLT!

Hon fick en välbehövlig uppdatering av garderoben då denna tösabit växer så det nästan hörs. Sista tiden har allt varit för smått och utväxt. Lägg till att hon kombinerar ihop de mest besynnerliga kreationer som nog får de flesta att förbryllat undra om vi lever på gatan. En uteliggare klär sig snyggare kan jag tycka ibland ha ha.

Fryser gör hon heller aldrig så det beror inte på att vi medvetet klär henne undermåligt. Just saying!

Okej, scenbyte. Jag, Fnulan & Matilda flyger ju upp till Hannah nästa helg för på Lördagen ska vi bloggare här på FEMME slå klackarna i taket på en av våra årliga kick offer. Det blir alltid sjukt skoj när Hannah står för galejfixet. 😉Så här gick det till på förra årets tjejkväll när vi ombads schlagerposa 😉

Dock tar inte min helg slut i och med det utan kommer att fortsätta då jag ska ha en lyxig släktträff på böljan den blå. Kommer alltså bli ett härligt avbrott nu när det är som mörkast och tristast.

Apropå mörker och dess negativa effekter. Jag blir hiskeligt sugen på carbs i alla former! Idag gick jag loss på chipspåsen och igår åt jag en gigantisk portion av gratinerade nachos med extra allt. Utöver denna oroväckande åkomma så har jag sockerfuskat sen jag fick en hel kartong full med de där ljuvliga Rafaellobollarna. Kunde inte sluta när jag bara skulle ta en. Fy skäms på mig som varit så ståndaktig…

Hur som havelihaver nu ska jag göra något annat. Vi ses imorgon. Snart ska jag berätta om superdupertävlingen!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.