Juicekliniken

Bättre senare än aldrig!

Efter ett jobbmöte i Malmö förra veckan styrde jag äntligen kosan mot min vän Annika Sellgrens café, Juicekiniken på Kärleksgatan. Har som sagt varit på gång flera vändor att titta in och byta några ord med denna driftiga donna som alltid har minst hundra järn i elden.

Här kan du äta, dricka och fika ekologiskt och till stor del även glutenfritt. Annika som har djupare kunskaper inom hälsa och näringslära har genom sin Juiceklinik äntligen gett alla medvetna Malmöbor ett sunt alternativ till alla förkastliga sockerfällor som sedvanligt bjuds på traditionella fik.

Såklart ville jag testa en av de berömda juicerna.Efter en stunds övervägande och liten inrådan från Annika föll valet på ”Guldstoff” med morot och ingefära. 🙂

Denna barndomsklassiker används flitigt i fröken Sellgrens verksamhet. Med fokus på ekologiskt, närproducerat och vegetariskt har Juicekiniken redan utmärkt sig på den stora kartan och har omnämnts av både Ekoguiden och blev  nyligen rekommenderad av Ryan Air i sin Malmöguide.

Skoj!

Förutom miljövänligt tänk så håller Juicekliniken öppet vissa aftnar då man kör alkoholfri AW. Bra, mycket bra!

Tyvärr fångade jag inte pinglan Sellgren på bild så jag tycker helt sonika att ni påbörjar ett sundare liv nu och knallar ner till Kärleksgatan 1 och träffar henne i egen hög person.

Nu ska jag snart packa ihop mig och åka på en liten Fredagstripp.

Vi ses var lite senare.

You may also like

Lämna ett svar