Nymålad steampunk & skönhetsevent

God dag på Er fina människor!

Idag ler solen i alla fall mot Skåne och det bådar gott inför aftonens event som Fnulan håller i. En kväll strösslad med lyx, skönhet och bubblande mingel med sköna bönor.

Något jag verkligen behöver just nu då jag känner mig risig och ful som en vissnande blomma.

Jag har förresten målat färdigt skrivbordet och stolen och jag är så himla nöjd!

Dessa möbler skulle mer än lätt få flytta in hos mig. Älskar den lite mörkare vintagestilen i steampunkstuk med suggestiva vibbar och som andas mycket Tim Burton.

Matt svart färg på både skrivbord och stol som även fått nytt tvättat linnetyg med viktoriansk optikerlogga och självklart synliga nubb för den där rätta råa känslan.

Även skrivbordet fick precis som den mintgröna retromöbeln en målad och tapetserad insida med tapet från Cole & Son.

Mina viktorianska tuschtavlor passsar verkligen perfatynners till denna stil anser jag! Den lilla oljepipen hittade jag i min workshop när vi renoverade förra hösten. Coolsöt på industriellt vis.

Den gamla affishen/tavlan på munken räddade jag från ett soptippsöde. Gillar faktiskt att den är så luggsliten och illa åtgången.

Är någon intresserad av möblerna så är de snart upplagda i webshopen.

Nu måste fru Silverhamn hoppas in i duschen och tvaga sig inför aftonens event. Har lovat Malin att hjälpa till innan så det är bara chop chop som gäller nu.

Vi ses ifrån Malmö kväll.

You may also like

2 kommentarer

  1. Så jättefint!! Håller precis på att måla mina köksstolar svart, men är inte alls nöjd. Det är svårt att få färgen jämn och har målat tre gånger men ändå har det inte täckt.. 🙁 . Ser gärna ett ”gör det själv” inlägg :-).
    Tack för en fin och inspirerande blogg!

Lämna ett svar