Skånsk naturlig skönhet

Hej på Er!

Hyfsat skön Lördag idag då det äntligen slutat blåsa så där galet mycket som det gjort i veckan. Gillar egentligen inte blåst då jag blir trött och irriterad även om det i bästa fall betyder stora surfbara vågor…

Igår åkte vi i alla fall ner en sväng till Kåseberga hamn där jag surfat mycket förr. Det har verkligen blivit ännu mer gemytligt där nere nu när rökeriet byggt ut en fin uteservering och det dykt upp lite caféer och annat. Väl värt ett besök alltså.

Älskar havet och dess naturliga skönhet som kan vara så vida skiftande men alltid lika vackert. Ger mig enormt mycket energi att bara åka ner och titta på det i all enkelhet.

Fast ett mål mat på det är inte fel det heller…så det blev helt oförhappandes en smarrig lunch.Gissa om det smakade ofantligt gott med friterad spätta, klyftpotatis och remouladsås i sällskap av havsfriska vindar.Det blev dock ingen mödosam promme upp till Ale stenar denna gång även om det är väl värt ansträngningen. Utsikten är en av Sveriges vackraste!

Stella fick välja glass och det blev såklart den mest gigantiska strut jag sett. Fråga inte vem som klätt henne…eh. Hon har helt klart bestämda åsikter om vad hon ska ha på sig och det blir sällan matchande kombinationer. Fryser gör hon inte heller och kan springa runt halvnaken med motiveringen att ”sooooolen skiner ju”!!!

Det har hon i alla fall inte fått av mig. 🙂

Hur som helst ni undrar säkert vem som vann raclettegrillen?

Titta in i senare så får ni se.

Hej så länge och ha en formidabelt fin Lördag.

You may also like

Lämna ett svar