Gör slut med energitjuvarna

Har förstått efter responsen på inlägget om den utbredda psykiska ohälsan att det är många som efterfrågar en attitydförändring och att skämsslöjan måste bort en gång för alla!

Tillsammans kan vi göra det och samtidigt stötta varandra genom tuffa tider som denna tidens stora hälsobov orsakar.

Genom åren då jag b la drabbats av utmattningsdepression, så har jag fått lära mig vad som funkar och vad som inte gör det.

Ett av de fungerande strategierna är att göra slut med energitjuvar som kan vara allt från människor till saker och rekreation som inte är nyttig utan bara drar ner en. Att vara selektiv helt enkelt och inte utsätta sig för dålig energi.Något jag mår bra av är när jag får pyssla med det jag älskar mest som inredning, måla, vara ute i naturen och att bara spendera tid med människor som är positiva.

Det ger mig bra energi!

Sista årets pärs har verkligen fått mig att göra en ordentlig livsstils och koständring som ni vet och det har sakta men säkert blivit bättre. Det enda jag fortfarande inte fått helt ordning på är sömnen som verkligen är A & O.

Men jag jobbar aktivt på det och ska bli fri från ångesten som var och varannan natt kommer som en oinbjuden gäst och sätter griller i huvudet på mig.

Hittade en jättebra sida som hade bra tips för oss med insomnia. Ska leta rätt på den och dela sen.

Nu har jag dock lite andra oangenäma bekymmer att ta itu med men vi hörs så småningom. Hoppas ni har haft en fin Torsdag.

Imorgon är det i alla fall veckans bästa dag, Fredag och då avgörs TÄVLINGEN!

You may also like

Lämna ett svar