Liten glimt från nya sovrummet

Go’ lördag på er alla!

Det är så märkligt. Nu när jag flyttat ner sovrummet så har jag för första gången på minst ett år legat kvar i sängen och bara vaknat, ägnat en lång stund till reflektioner och njutit av det fina rummet.

Älskar ljuset i sovrummet som har ljusinsläpp från både öster och söder.

Svarta och guldiga toner och på tok för mycket damm. 🙂 Dessa lampskärmar är hopplösa och dammet syns direkt. Ska nog byta vintagelamporna då jag haft dessa urlänge.Nya nattduksbord som jag pimpat i svart och med vårt marrakeshkakel som bordsskiva. Egentligen var dessa ”sängbord” hurstarna till ett gammalt skrivbord men då skivan var borta tänkte jag att de kunde funka i sovrummet.

Eventuellt så får de riktiga träskivor sen när jag tröttnat på kaklet..eller marmorskivor om det inte vore så förbaskat dyrt. 😉Min lilla glas & ramsamling med släktfoton som jag älskar får stå till beskådande nära mitt hjärta. Känns tryggt och fint att det är de man har i tankarna innan man lägger sig…

Nu skulle jag egentligen velat stanna hemma i helgen för att njuta av att huset börjar ta form igen efter en lång stökig svacka men vi åker till Köpenhamn över helgen så det är inte mer än att packa ihop sig och strax bege sig mot dansk dejlighet och skön kaerlighed.

Ses i Danmark då.

Glöm inte att jag har en grym hösttävling för alla gourmetälskare!

You may also like

Lämna ett svar