Kvällsshopping

Hej där sena kväll!

Allt väl?

När aftonen lägger sig som en skugga över hus& hem så är det mysigt att till ljuset av de tända lyktorna skumma igenom nätet och tjusas av allt förförande fint som höstmodet erbjuder.Jag är typ väldigt glad i ponchos och har flera stycken. Har i princip bott i min by Ingrid poncho i äkta kashmir sen Hannah gav mig den. Älskar den!

Men denna från Part Two i lite mer vardagscasual stuk hade jag velat förnya ponchosamlingen med.

Och jag som lovade mig själv dyrt och heligt att jag aldrig skulle köpa än mindre blogga om ett Odd Molly plagg blev bara helt betuttad i denna spetsstickade tingest. Ack ack ack. Por favor, stort önska på denna!Alltså jag älskar den här klänningen!

Allt och lite till hittar du här!

Det förvånar er kanske en smula att fröken Silverhamn besitter ett stort modeintresse. Jag brukade både rita & sy mina egna kläder precis som Lena PH och det var inte en trend jag missade för sisådär något decennium sen…

Men livet kom ikapp eller rättare sagt verkligheten och så stagnerade allt vad mode & trender heter. Men ed handen på hjärtat så är det inte så förbannat viktigt.

Huvudsaken är ju att du har det du verkligen själv gillar, eller hur?!

Nä nu ska jag nanna kudden. Blev så himla glad när jag såg att Stella har a-dagar på torsdag & fredag! Jippi. Då ska vi ha kvallletid.

You may also like

Lämna ett svar