Kaoshjälp efterlyses

Nu är det allt hög tid att få ordning på den miserabla förvaringen i detta hushåll!

Detta dilemma skapar kaos hemma då jag lever med hyfsat röriga personer som inte behärskar det här med ordning & reda pengar på Freda! Det är faktiskt ett mörkt kapitel i mitt liv och något jag ständigt mår dåligt över.

Nu när vi står i begrepp att blåsa ur hela övervåningen så kommer åter förvaringsplaneringen upp på agendan och eftersom det stundtals känns som jag huserar ett dagis så måste man alltid tänka utifrån detta läge.

Jag menar, titta bara på denna sorgliga röra!

Smart förvaring som slukar efterlyses alltså!

Något som spontant dyker upp är hur man tänker i offentliga miljöer där många vistas och krav på ordning är ytterst önskvärt. Min pedantiska sida älskar när det är helt cleana ytor och när faktiskt inte en pinal ligger framme och stör mitt detaljöga.

Därför gillar jag platsbyggd förvaring och skåpsmoduler där du kan stuva undan allt plotter som finns i varje hem. Nästan bud på att införskaffa den där klassiska typen av högskåp i plåt man hade och fortfarande har i skolor och på gym.

Lånad bild:Atelier Charivari

När jag var i Dublin såg jag snyggaste vintageplåtskåpet ever som genast hade fått adressändra hem till mig om plånboken hade tillåtit…

Planeringen av den ultimata förvaringen fortsätter alltså!

You may also like

Lämna ett svar