Uppåt väggarna

Så fort man vänder blad i kalendern från Augusti till September kommer inredningsintresset tillbaka som ett brev från Posten!

Jag vill genast sätta igång allehanda renoverings/möbleringsprojekt som grott i huvudet under sommaren men som av uppenbara skäl får stå tillbaka till förmån för allt utomhusrelaterat. Dock har väl innersittarvädret varit mer påtagligt denna halvkassa sommar…

Efter förra veckans höstpimpning av vardagsrummet inser jag att det är hög tid att byta tapet efter tre randiga år 🙂

Har länge funderat över att införskaffa en fototapet som hade gett liv åt väggen och blev lite betuttad i denna jag såg i våras. Hade dock varit coolt att hittat ett helt unikt och eget motiv som ingen annan har!

Då det idag finns en uppsjö av reklamtryckerier som sysslar med detta är möjligheterna nästintill obegränsade och har du bara en idé kan den förverkligas oavsett om det är för konferensrummet på stora företaget eller den trista väggen i korridoren.Har varit inne på det förut men det hade jag haft en lång tråkig hall så hade jag antingen haft en härlig fototapet av en bokskog eller ett quote av sådana där stora neonbokstäver.

Som nyss nämndes, begränsningarna är i princip obefintliga med dagens teknik och för att använda ett slitet uttryck:

Det är bara fantasin som sätter gränserna!

You may also like

Lämna ett svar