Fnulmys på Tivoli

Vilken fabulöst rolig helg vi haft då!

Först inleddes den med familjemys i Torekov för att efterföljas av Bratzlansering på Fields i Köpenhamn där Stella & Mira blev lagom bortskämda med lyxig goodiebag, hårflätning och manikyr.

Efter det tog vi tåget till Hotell Tivoli som precis som namnet antyder är en förlängning av nöjesparken Tivoli med temarum och inredning som matchar den anrika nöjesparken.Cool inredning som är typisk dansk och andas mycket Verner Panton. Ni skulle sett skybaren som inhyste snyggaste sushihaket. Wow alltså!

Likaväl som det är ett väldigt barnvänligt hotell med stort lekrum och underbar relaxavdelning med pool och bastu så är det ett grymt cityhotell för mer vuxenbetonad rekreation.Lustiga huset 😉Överallt fanns spektakulära detaljer och eyecatchers. Man blir väldigt inspirerad i en sådan här färgstark miljö.I den stora frukostrestaurangen hittade vi ett eget litet ”matrum” där vi satt och avnjöt frukosten som hade extra allt.Men tjejerna brydde sig bara om Nutellan,sina nya Bratzdockor,och varandra 😉

Vackra Fnulan strålar verkligen som aldrig förr! Grymt att på egen hand gå ner 20 pannor. Det kallar jag viljestyrka!

När vi andra moffade av frullebuffén höll hon sig till sin matplan. En ytterst inspirerande människa och god vän!

Efter utcheckning var det dags att göra TIVOLI och gissa om vi var glada att vi hoppade nöjesfältet kvällen innan då det bokstavligen vräkte ner.

Söndagen visade sig vara perfekt att besöka parken då vi knappt behövde köa en enda gång till attraktionerna och verkligen fick valuta för åkbanden!

Mer om det och vårt besök på Den blå planet imorgon.

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar