Med färja till Bornholm

Denna resa var egentligen planerad sen länge med Fnulan då vi skulle göra något mysigt ihop!

Men då hon, som ni vet blev opererad precis och hade en alldeles för knökad agenda fick hon tyvärr i sista stund hoppa av.

Synd men det blir fler gånger!

I Lördags drog alltså jag och Malins stand in,Camilla till Bornholm för övernattning och roadtrip på Danmarks vackraste ö.Vi lämnade ett soldränkt Ystad för färd mot Rönne med världens största katamaran, Leonora Christina som endast tar lite mer än en timme. Med Bornholms faergen åker du smidigt på endagsbiljett för endast 260.- t o r och då ingår dessutom bussbiljetter hela dagen. En perfekt dagstur alltså.

Annars gör man som vi och tar bilen över så hinner du ser ännu mer i lugn och ro!Då det har varit extremt bra vågor sista veckan i Skåne och även Bornholm så slängde jag givetvis med mig min Surf Betty ifall det skulle bli tillfälle till våglek 😉

Och det blev det faktiskt!Camilla som också både surfar & åker longboard har bott med sin man Simon på¨Nya Zeeland och aldrig varit på Bornholm så jag var ytterst glad att få visa henne denna vackra ö som på sina ställen påminner just om hennes forna ”hemland”.Hej då vackra Ystad!Får skylla den knepiga minen på den kraftiga vinden. 🙂Rönne är en jättemysig stad och den största på ön. Men fastna inte här! Det finns så otroligt mycket vackert att beskåda på Bornholm och framförallt mycket mer pittoreska byar som verkligen bör besökas.

Till salu!

Drömmen om en mölla kan bli sann…om du är dansk medborgare. Suck. Vill bo här!

Naturen är grymt vacker och väldigt varierande beroende på var du åker. Allt från milslånga stränder med den vitaste sand du kan tänka dig till hisnande höjder och klippor.

Vi styrde kosan mot Nexø och Balka Strand Hotell.

Mer om det och underbara Bornholm i nästa inlägg. Missa inte!

You may also like

Lämna ett svar