Mera action tack!

Att jag var ordentligt aktiv förr är en underdrift kan man säga!

Förutom ett fysiskt ansträngande jobb på Posten så både surfade jag och åkte longboard, och satt mer eller mindre aldrig still. Finns nog inte en enda backe i Ystad som jag inte cruisat ner för och inte en kroppsdel jag inte skrapat upp de gånger man tog en för snäv kurva och föll handlöst mot en obarmhärtig smärta.

Hade varit rätt skoj att ha på film!

Min förra pojkvän gillade att filma sina våghalsiga färder down hill och det var rätt underhållande att i efterhand kolla på alla wipe outs men mest lyckade åken längs långa backar.

Jag hade (tvingade) även med mina två äldre barn som då var åtta och sex år gamla och fick varsin skateboard för att kunna joina mig och pojkvännen då vi alltid tog oss från A till B på bräda, ja om det inte var surf förstås. Då slängde vi in oss i min lilla Golf 🙂

Var väl mer känd som den ”longboardåkande mamman” här i stada då det inte direkt var någon annan morsa som skejtade runt med sina barn. Gissa om vissa mammor förfärades när jag kom rullande med de små i släptåg. När jag tänker efter så var det faktisk inte direkt några tjejer alls som åkte longboard då för tio år sen så jag antar att det var rätt uppseendeväckande 😉

 När alla elever i Mathildas klass skulle rita ett porträtt av sin förälder med beskrivning av vad de pysslar med var detta hennes bidrag. Ha ha.

Skejtar och blöder ofta på hälen gjorde jag tydligen på den tiden.

Som sagt, man skulle haft det på film!

Nu ska jag äta min chiapudding och sen fortsätta med helgförberedelserna.

Fin Fredag på Er förresten! Veckans bästa dag.Tjoho.

Ses sen då.

You may also like

Lämna ett svar