Gardenmingel

När man bor i ett hus stort som en tändsticksask får man passa på att bjuda hem folk på sommaren så att man kan umgås många.

Bara vädret tillåter det vill säga. Och det gjorde det som tur var i Torsdags.

Hade riggat någon dag innan festen med två bord som pimpades med bambu och moskitnät. Lite Koh Lanta möter Chelsea Garden Show 😉Vädret var det bästa och så länge solen var uppe kändes det stundtals som man var i något exotiskt land…

Fick världens vackraste rosor av Jemima som drivit blomsterbutik i Stockholm många år och nu öppnar Fröken Nylund i Limhamn om några veckor. Hon var även väldigt behjälplig i köket under kvällen 🙂

Då jag sprang som en skållad råtta mellan kök & servering var det skönt att få assistans av Louise som skötte bubbelöppnandet.

Så här i efterhand så skulle jag gjort tio plåtar fröknäcke till. Alltså de går åt som smör i Sahara en solig dag. Förvinnande goda och en given succé!

Recept kommer.

Älskade mamma som hjälpte mig som vanligt och Esther som gjorde äkta spansk Sangria var oerhört uppskattat!

Rawfood cheesecake med chokladmynta och jordgubbar från egna trädgården var en osötad historia som föll de flesta på läppen.

Även bountybollarna slank ner som desvärre såg ut som älgspillning, ha ha. Var som sagt lagom stressad…

Förskräckande nog var det den hiskeliga sockerbomben med marsipan som försvann först. Antar att det tar lite tid att vänja sig vid rawfood och andra naturligt sötade efterrätter.

Mingel

Selfies 😉

…och tipspromenad engagerade ett tjugotal fina fruntimmer mellan 6-65 år. Älskar denna saliga blandning av härliga människor med olika personligheter och bakgrund och därmed livserfarenheter.

Intressant och jättetrevligt om jag får tycka till 🙂

Desvärre var det många som inte kunde joina denna kväll b la kära Hannah, Fnulan och Rebecca. Det blir dock fler gånger 🙂

Stort tack till Vanja Hellberg som agerade fotograf och tyvärr inte hamnade på en enda bild själv och TACK till alla som kom denna afton och umgicks, skrattade och förgyllde kvällen.

You may also like

6 kommentarer

  1. Vad fint du hade gjort, som gäst uppskattar jag iallafall det där lilla ”extra” vid dukning och servering. Du verkar ha ett mysigt hus och trädgård, hoppas det blir många fler fina kvällar att njuta av för dig, familjen och vänner.

Lämna ett svar