En brandstation till salu

Idéerna flödar för tillfället…

Kollar ju som sagt rundor på Hemnet och det är lätt att fastna för objekt och börja drömma loss om både skånegårdar, vindmöllor och brandstationer…

I Löderup, utanför Ystad finns för tillfället en riktigt cool byggnad som varit just brandstation en gång i tiden. Potentialen är oändlig i synnerhet med tanke på min verksamhet som jag gärna vill driva hemifrån med showroom och butik.

Förra veckans studiebesök på finaste plantskolan i Ängelholm satte igång inspirationen ordentligt och nu vet jag precis hur jag ska ha det i verkstaden/showroomet.

Härlig ruffig industrialism mot skir romantik!

 En ny port till mitt nuvarande showroom är dock ytterst aktuell då de gamla dörrarna är i halvrisigt skick och knappt håller ihop. Ett par vikdörrar i industriell stil av typen brandstationport med fönster upptill hade varit perfatynners. Eller hur?!

Det mest optimala hade förvisso varit ett par stora vitrindörrar med spröjs som släpper in maximalt med ljus och som skulle gett en väldigt inbjudande entré rakt in i verkstadshjärtat.

Eller så gör vi helt enkelt slag i saken och köper brandstationen i Löderup och förverkligar verksamhetsdrömmen med gårdsbutik, verkstad och café.

En dröm som jag närt vid min barm i många herrans år och inte släpper i första taget…

You may also like

4 kommentarer

  1. Hej

    Köp brandstationen, absolut!!!Café och gårdsbutik,vilken dröm…….
    Nu ska jag drömma vidare om studentfesten nästa vecka sen behöver nog mamma semester 😉
    Kram

Lämna ett svar