Fulkonst på fint slott

Då var den påsken över…det här året tycks också gå i rasande fart!

Nu vill jag gärna släppa gasen lite och sakta insupa vårens intåg med bristande knoppar, bisurr och fågelsång. Den tiden går ju alltid så fort förbi…eller hur.

Det sista stoppet vi hann med i Söndags var här på vackra Kronovalls Vinslott där Peter Wahlbeck årligen ställer ut sin(a)…k o n s t( i g h e t e r).

Jag ska inte skriva vad jag sa till Malin men är jag helt ute och cyklar när jag tolkar att motivet föreställer en masturberande clownindian med en blå apa i knät…eller är det ”matdags” ?

Bowie & Donald Duck bakom basistens bas?

Kan man inte vara snyggast får man försöka vara fulast, eller? Nej, jag lyckades inte med det heller. Konsten överträffade mig även där… 🙂

Den excentriska konstnären var inte där i egen hög person då vi tittade in men jag fick en gång för några decennier sen en invit till herrns hotellrum efter en mässa i Malmö…han kanske ville måla av mig?

Nog en herrans tur att jag hoppade den va?

Hur som helst, man kan inte tycka allt är fantastiskt vackert och det är förmodligen inte herr Wahlbecks intention heller. Säljer sina alster tycks han göra i alla fall.

Kul för dig!

Nu står lite mindre konstrelaterade sysslor på min Tisdagsagenda. Närmare bestämt något så icke exalterade som städning.

Ses senare under dagen.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar