Fynd i fönstret

Merde vad trött jag är idag!

Blev en lååång dag igår som började i ottan vilket är och förblir ett megaproblem för mig. Jag kommer ALDRIG bli en morgonmänniska. Basta!

Det stör mig dock att man fortfarande möter fördomar som att man skulle vara lat bara för att man har svårt att fungera tidigt på morgonen. Jag är allt annat än lat. Är bara helt enkelt mest produktiv på eftermiddagen/kvällen. Sån är jag.

Gjorde ett finfint fynd igår på Miljögårdens Outlet i Svedala förresten. Älskar ju skulpturer så denna underbara byst var ett självklart köp. Fantastiskt fin va!

Nu slammrar mannen otåligt i köket på uppmärksamhet. Lilla vinken att vi bör städa upp här i tajkonröran förmodar jag, ha ha.

Okej då. Vi ses senare. Ha en ypperligt fin dag.

You may also like

2 kommentarer

  1. Men, så vacker skulptur, den skulle jag också vilja ha! Kanske den går att hitta i en nätbutik. Min dator har kraschat, så jag håller på att läsa ikapp flera inlägg. Måste säga att jag blir ledsen över att du känner dig tvungen att sluta anordna tävlingar för oss läsare. Blir verkligen beklämd över att du fått negativa kommentarer från de som inte vunnit och att flera tävlade med olika alias. Så ledsen för din skull. Jag har alltid tyckt att det är så roligt med tävlingar och brukar försöka delta. Hade ju turen att vinna Nescafe här hos dig! Jag har svårt att förstå hur vissa, till åldern vuxna, personer uppför sig, framför allt på nätet.

    Skulle så vilja besvara tidigare inlägg där du skrivit om att du inte mått så bra och har mycket att kämpa med. Jag kan på grund av min svåra ryggskada inte skriva så mycket. Men, trots att jag inte känner dig, så tycker jag att du är en helt fantastisk person, så gullig och så rar. Dessutom så händig och kreativ. Jag hade också lite av det före skadan, älskade att skapa med händerna, men tyvärr går det inte längre.

    Vill önska dig och dina fina familj en riktigt, riktigt Glad Påsk! Kram & hälsningar!

Lämna ett svar