Upp som en sol och ner som klubbad säl!

Så kan gårdagen sammanfattas. Det blåser orkanstyrka på tonårsfronten igen och jag är bara ofantligt trött på en situation som inte blir bättre. Då får man pröva något nytt. Nog om det men jag har tillräckligt med material för två tegelstenar till romaner och så mycket krossade förhoppningar i mitt sargade mammahjärta att det kommer vara nödvändigt att skriva av sig allt en dag… 

Därför är det skönt att kunna gräva ner sig i vackra ytligheter som inredning och mode. 

Foton: One Kings Lane

Efter år av silverberoende är sannerligen guld tillbaka med bravur. Det ger onekligen en lyxig känsla till den mest ordinära inredning. Dessa pinaler från One Kings Lane hade faktiskt fått adressändra till mig om de inte varit så hutlöst dyra och bara funnits att tillgå på andra sidan klotet.

Ha en fin dag nu så ses vi senare. Ska plantera mina första vårblommor idag. You may also like

2 kommentarer

  1. Ja ibland blåser det hårt på ”tonårsfronten” och man hänger inte med!!
    Hämta kraft i solen och påta i trädgården. Ibland hjälper det att gråta en svätt oxå!

    Skickar kramar till Skåne

Lämna ett svar