Nytt i köket

Hej hej, är den här influensan seg eller vad?

Vet att alla andra som haft den klagat över just hur utdragen och överjobbig den här influensan är och då tänkte jag det där klassiska och lite enfaldiga ; ”det händer inte mig” och så sa det tjong och här ligger jag nu utslagen med lååång och väldigt snorig näsa.

Till nåt annat. Jag har i all hemlighet bytt köksbord och inte sagt nåt till er. Dessutom har den långa Henriksdalsklädseln bytts ut mot en luftigare vårekipering.

Före

Efter

Jag vet, bilderna togs en mulen dag varav kvallen och klädseln är lite skrynkliga då jag var så ivrig att packa upp de nya och slänga på de ögonaböj. Men det slätar ut sig.

Dessa stolar har ju några år på nacken men är så grymt sköna att sitta på att jag inte är redo att byta de än. Dessutom är det väldigt behändigt att enkelt kunna byta och tvätta klädslarna efter behov.

Hurra för IKEA!

Pysslade med sovrummet igår trots krasslighet. Det börjar arta sig där med. Ska bara bestämma vad som ska hänga på väggarna och smidigt försöka få upp rullarna utan att herrn i huset märker något, he he.

Nu är det lunch. Ses sen.

You may also like

Lämna ett svar