Det går mot grönare tider

Hej och ursäkta min totala frånvaro igår…

Lovar att det kommer bli bättring på blogguppdateringarna så fort jag är klar med flytten. Behöver semester efter den här pärsen känner jag. Sol, surf och Singha, om jag får bestämma 😉

IMG_5562.PNG

IMG_5560.PNG

Foto: Rikki Snyder

Hittade dessa ljuvliga grönskande foton som får det att spritta till i mitt trädgårdshjärta och längta än mer till stundande vår. Inte så fasligt långt kvar ju!

Min NPF hjärna klarar inte för tillfället alla ljud jag har runt omkring mig så jag får återkomma när jag får en lugn stund och det centralstimulerande fått verka. Då kan vi även ta det lilla snacket om något jag tänkt berätta. Imorgon kommer jag ha en grym TÄVLING igen föresten. Men jag hoppas vi ses fler gånger under dagen.

Ha en fin Söndag tills vidare mina vänner. Kram på er. ❤️

You may also like

4 kommentarer

  1. Men, vilka ljuvliga bilder, de får mig verkligen att längta till våren och sommaren, vintern är definitivt inte min årstid! Utomhus är det blankis, vågar mig inte ut, har dålig balans dessutom, vill inte trilla och bryta något ben! Hoppas du får en välbehövlig vila och nya, friska krafter inför 2015! Kram och många hälsningar!

Lämna ett svar