Ingen årssummering i år

För jag orkar helt enkelt inte. Året jag helst vill glömma är strax till ända. Tack och gudskelov! Amen.

IMG_2839.JPG

Sorg, svek och död har präglat detta år. Nu vill jag bara lämna allt bakom mig och ta nya tag, för ge upp det gör jag aldrig, det kan ni hoppa upp och sätta er på mina vänner och ovänner…
Ibland är det bra att ha Finsk sisu 😉

Nog om det. Jag har flera saker att förtella men det tar vi nästa år. Ses imorgon. Kram på er var ni än är. ❤️

You may also like

4 kommentarer

  1. Hoppas verkligen att 2015 blir ett bättre för dig! Själv ska jag fira en lugn nyårsafton med familjen, min äldste son med flickvän, mor, bror och brorsdotter, dom som betyder mest! Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig och din familj, kram.

  2. Önskar dig och de dina ett riktigt Gott Nytt År! Har 2014 varit ett dåligt år för dig så kan 2015 bara bli ett bättre år på alla sätt och vis och med din starka finska sisu kommer du långt! Kram & hälsningar!

  3. Åh, vad ”skönt” att höra att även andra tycker att 2014 var ett skitår. Blir lite trött på alla superglada summeringar överallt. Nu får vi hoppas och tro på att det nya året kommer att bli fantastiskt istället! 🙂 Önskar dig ett riktigt gott nytt år! Kram

Lämna ett svar