Nu köööör vi

Jag sa ju det i Måndags, nu rivstartar vi veckan med plattan i botten mot helgen och nu är den, fal la la la la laaaa här!

IMG_5591.JPG

Denna helgen kommer jag ha min utförsäljning av butiken så kom gärna förbi och fynda nu innan jul.

Nu två koppar svart till innan Fredagsfejjan åker på. Vill önska er en bra start och hoppas vi ses fler gånger under dagen. Kram på er!

You may also like

6 kommentarer

  1. Hej! Härligt med fredag o skolavslutning, särkilt som jag tagit semester över helgen o därför blev ledig ända till annandagen! Det är att va långledig när man jobbar inom vård o omsorg.. Måste bara fråga om du har släkt i oskarshamns trakten? Det var nämligen en Jonas Silverhamn m fam i tidningen idag, de var på torget o skulle köpa julgran. Kram kram från småland.

  2. Härlig fredagsfeeling jag fick nu! Ska bli riktigt kul att städa och handla julklappar. Men mest längtar jag till kvällen,god mat och dryck och slappa i soffan med gubben☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.