Tankar om FB & Instagram

Är lite nyfiken…så jag måste fråga er en sak!

När jag har delningstävlingar där ni uppmanas att dela inlägget på Facebook så har antalet tävlande varit ytterst blygsamt. Så jag funderar på om det är krångligt med det lilla extra momentet? Någon nämnde t om att de inte har FB eller Insta, vilket jag i och för sig tycker är sunt. Vi är alldeles för påpassade idag-överallt.

Läste någonstans att Instagram är ännu värre än FB i att framkalla ångest hos oss då det ska skrytas om resor, shopping, festande och de perfekta hemmen i tid och otid vilket oftast bara är en stor fet fejkad fasad…

Hade jag inte haft mitt företag hade jag gått ur i alla fall Fejjan direkt…dock är det rätt soft att kunna hålla kontakt med avlägsna vänner och släktingar.

Inget ont som alltså för något gott med sig.

Mitt stora feta fejkade liv 😉

Då har vi en vinnare i TÄVLINGEN!

Gratulerar Sofie, du kommer snart få ett mail för vidare instruktioner 😉

Vi kommer ha flera tävlingar nu i December så titta in så ni inte missar nästa chans på vinst.

Så vad säger ni om FB & Instagram, Bill eller Bull ?

You may also like

9 kommentarer

  1. Jag har valt att inte ha varken fb eller instagram av den enkla anledningen att jag har inget behov av att visa upp vad vi äter till middag eller vilka underbara vänner och vackra barn jag har… Det visar/säger jag till dom personligen. Jag förstår att det är kul att kunna hålla kontakt med släkt och vänner som man kanske inte träffar och pratar med så ofta, har själv tänkt den tanken. Men jag har sett baksidorna, barn och ungdomar som ”tävlar” på instagram om vem som köper/får flest saker o kläder, har varit på flest resor. Vuxna som inte har tid att njuta av varken mat eller ställen de är på för att det är så viktigt att lägga ut info o bilder på sociala medier. Men var och en får göra som den vill, men det är inget för mig. Har jag en stund över sätter jag mig med en bok, går ut eller löser din väldans trevliga blogg! Kram från ett gråmulet Småland.

  2. Jag tycker inte alls om att man skall behöva ha instagram/facebook för att kunna delta i en blogg som man följer. Blir lite ledsen när jag blir ”utestängd” från många tävlingar enbart på grund av att jag inte har instagram och facebook. Tycker det är så roligt att tävla och slutar aldrig hoppas på vinst!

  3. Tycker det är lite trist och orättvist att som bloggläsare inte kunna delta i tävlingar som presenteras på en del av de bloggar man följer, för att man väljer att inte vara aktiv på andra sociala medier.

  4. Jag har bara FB men använder det sällan. Jag är inget stort fan av sociala medier då jag inte gillar att prata och visa så mycket av mitt privatliv. Jag har bara FB. Så tävlingar som har med sociala medier att göra är alltså inget för mig.;)

Lämna ett svar