Nyshoppat

Hej hallå där!

Har Onsdagen varit bra, eller? Jag har blivit ännu mer motiverad till att ändra livsstil och kost efter dagens provhyttstortyr 😉

Tack för insikten idag!

Skördemiddagens kläddilemma från i somras.

Hade jag haft klädbutik så hade jag satsat på provrummen med smickrande ljus och avsmalnande speglar som de har på Gröna Lund, ha ha. Tror att det hade gjort susen för försäljningen. Vet inte hur många gånger jag stått och studerat mina pormaskar och kesolår istället för att njuta av tillfredsställelsen som en ny outfit bör skänka.

Jag hittade efter mycket möda och stort besvär några trasor att bära imorgon när det bär av mot huvudstaden och det fabulösa FEMMEgänget Hannah, Kicki, Bambi, Matilda & Fnulan.

Förvetna tittar in då. Det blir en tidig morgon och en låååång dag.

😉

You may also like

3 kommentarer

 1. Ha ha :-((( NOT.
  Var nere i stan idag och skulle handla sk. ”Julkläder”
  Usch och fy vad trist det blev….och då kunde man
  ändå ”dimma” belysningen i provrummet.
  MÅSTE ta tag i detta med vikten efter jul o nyår.
  Hälsningar Skåne.

Lämna ett svar