Fick ett samtal

…när man behöver det som mest.
Kände mig faktiskt lite halvdeppig idag. Kanske var det vädret eller så var det bara vissa menlösa tankar på missunnsamma energitjuvar som tog ner modet på mig. Hur som haver så försvann allt vad pessimism heter när en härlig Fnula ringde, så där helt oförhappandes…

IMG_4675.JPGDet första hon säger är;” Jag bara kände på mig att jag måste ringa dig!”
Efter det peppiga samtalet fick jag ny inspo att ta itu med mitt liv igen ha ha. Kort efter samtalet fick jag även besök av två tjejkompisar som typ aldrig har vägarna förbi min butik och så blev jag ännu mer pepp. Praise the lord för vänner!

Håller förnärvarande på att omstrukturera hela min existens och jag är säker på att det kommer bli så himla bra. Mer om det snart men först lite lillördag! Har precis förtärt en kräftsoppa som blev helt divine om hen får säga det själv.

Så god kväll på er allihopa var ni än är.
❤️

You may also like

4 kommentarer

  1. En riktig deppdag för mig också.. Men när mina träffar vissa personer så blir man genast på lite bättre humör. Tacka gudarna för mina vänner!!

    Stor kram till dig ❤️

Lämna ett svar