På Fredags kvällen bubblar det

i blodet man är vadå? 🙂

Det var länge sen jag bjöd upp till dans här på bloggen då ingen utom Rebecca tycks dela min passion för genuint bra musik… 😉 Massproducerad kommers är och har aldrig varit min grej vare sig det gäller musik eller annat för den delen… så ursäkta mej Avicii, Mr Probz och vad ni nu heter nu för tiden…

IMG_3412.JPG
Däremot måste jag medge att jag är en riktig sucker för den typen av romantiska duetter som All our Endless love med raspiga The Nationalsångaren Matt Berninger som fullständigt ”swept me off my feet” i Endless Love med undervackra Alex Pattyfer. Klicka här!
Se för övrigt filmen som är tio gånger bättre än originalet med Brooke Shields…

Ja och så har vi en vinnare i TÄVLINGEN om biljetter till föreläsningen med Kemikaliepappan!

Grattis Helena Andersen!
Mail kommer strax.
Ni andra som är intresserade av att gå på föreläsningen kan fortfarande boka biljetter till ett förmånligare pris här!
Ange rabattkoden FEMMEx2 så får ni 2 biljetter till priset av 425.-(ord. pris 500.-)
Go fredag på Er allihopa. Nu ska jag dansa till en låt.

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar