TÄVLING

Vill du gå på den intressanta föreläsningen som hålls av Magnus Khäler aka Kemikaliepappan?

IMG_4061.JPG
Då har du chansen att vinna två biljetter till dig och en vän om du svarar på följande fråga:

Var, när och framförallt varför skulle du vilja gå på denna föreläsning?

Tävlingen pågår till Fredag då jag väljer ut en vinnare.

Buena suerte!

You may also like

7 kommentarer

 1. Som nybliven mamma
  finns det mycket att tänka på,
  tvätta, städa och amma
  och mer därtill ändå.
  Listan kan göras lång,
  oron sköljer över mig gång på gång.
  Huvudbry över kemikalier och gifter
  en resa till Lund(15/10) för två
  åtminstone detta skulle råda bot på!

 2. Detta är något som berör oss alla. Har själv en kronisk sjukdom som orsakats av miljögifter. Vill så hemskt gärna gå med min allra käraste vän och som också är väldigt intresserad av hur vi kan ändra i vår vardag för att leva lite bättre. Är just nu sjukskriven och skulle vara då tacksam över att kunna bjuda min vän

 3. Lund 15/10

  Jag skulle vilja komma och lyssna på kemikaliepappan för att lära mig mer om (framförallt) vardagskemikalier som min familj kommer i kontakt med dagligen och hur man går till väga för att minimera gifter i hemmet. Jag har en 1 årig dotter som jag i första hand tänker på och min syster som väntar sitt första barn känner också att detta är högst aktuellt. Hon skulle därför också gärna komma med och lyssna.

 4. Lund 15 okt.
  Sara,systern rensar just nu för fullt ut all plast i hemmet efter att ha sett dokumentärer på tv. Jag kommer ta med mig henne om jag vinner. Ämnet är högst aktuellt för oss båda då vi har små barn o jag är gravid och vi båda är intresserade av att förändra det man kan och göra det bästa möjliga för barnen! Detta är ångestladdat med all skit som finns runt omkring oss och enkla tips mottages tacksamt!

Lämna ett svar