Giftfminimerad vardag

Sicken härlig varm Fredag vi fick!

Tack vare sol & värme har September och jag slutit fred efter många års agg.

Precis som Måndagar brukade vara en riktig surpuppa efter sköna helgen har den nu istället blivit en gemytlig dag som istället för ångest är en bra mjukstart inför veckan.

Det artar sig bra i kaffehörnan där ”Tant Anna” kommer servera fika med hembakade kakor utan tillsatser & annat mög som gömmer sig i köubekaugor som skåningarna säger 😉

Apropå det där med skumma tillsatser, alla läskiga gifter och hormonstörande skit som vi utsätts för dagligen utan att vi kanske reflekterar över det nämnvärt (jag gör det inte i alla fall-skäms på mej) så blev jag kontaktad av en pappa som heter Magnus Kähler- kanske mer känd som Kemikaliepappan.

Hur som haver så har han förutom sin intressanta blogg börjat föreläsa om hur du kan giftminimera ditt liv i vardagen. Den 1/10 inleder han en turné genom Sverige där du kan gå och lyssna på honom och få information, tips & råd på hur!

Biljetterna kostar 250.-/st men om  du som FEMMEläsare bokar två biljetter till dig och en vän betalar ni bara 425.- för båda. Uppge koden FEMMEX2 när ni bokar så erhåller ni rabatten!

Här hittar du turnédatumen!

Jag kommer att gå i Lund 15/8, vi kanske ses?

Ha en fröjdefull & angenäm Fredagkväll nu. Ses!

You may also like

3 kommentarer

Lämna ett svar