Gudrun Sjödén event

Go’ lördag!

Efter en snabbvisit i västkustmetropolen Göteborg med butiksevent & tjejkväll är jag fylld av ny inspiration och sprudlande livslust. Tänk vad lite färg gör med humöret 😉

Den helt nyrenoverade Gudrun Sjödén butiken på Södra Larmgatan 18 bjöd på spektakulär färgprakt från golv till tak med starka afrikanska influenser. Med närmare fyrtio år i branchen och över tjugo butiker runt i världen är Gudrun Sjödén ett ledande globalt märke.

 Ytterst god mat & dryck med afrikanskt tema serverades kvällen till ära.

Inredning & mode i skön färgexplosiv kombo var gemensamt för hela butiken och gifte sig fint med de gråa vintagemöblerna. Snyggt!

Snygga modeller smälte in.

För den coola stylingen av modellerna stod denna trio-Josefin, Rebecca & Sofia.

Mitt fagra sällskap, Helena.

Det specialdesignade mosaikgolvet kom från Italien och tog två veckor att lägga. All inredning har planerats i detalj och noga övervakats av Gudrun själv som alltid har kreativ koll på sina butiker.

Jag & den coola donnan.

Söta & mycket trevliga pressagenten Susanna Sjöberg hade arbetat intensivt inför denna lyckade premiärvisning. 

När pressvisningen var klar stormades butiken av nyfikna och otåliga VIPkunder och det var dags för mig och Helena fortsätta aftonen på en av Sveriges i särklass coolaste bar & restaurang. Missa inte det i nästa inlägg!

Älskar du Gudrun Sjödéns mode? Då ska du vara med i min kommande tävling där du kan vinna fina priser. Håll koll på bloggen 😉

Ha en skön Lördag så länge!

You may also like

Lämna ett svar