I Beates Ateljé

Hej där!

 Sommaren bestämde sig tydligen för att visa sin bästa sida igen vilket onekligen gör mig till en bättre Marica.

Då min morfar hastigt gick bort i veckan blev allt lite kaos här hemma. Butiken har fått vara halvstängd och Finlandsresan bokades direkt då begravningen hålls redan på Måndag…

Häromdagen när regnet stod som spön i backen besökte jag min konstnärsvän Beate Römer som har sin ateljé i fantastiska Marsvinsholm. 

Marsvinsholm är vida känt för sina vackra omgivningar och de årliga teateruppsättningar som hålls vid slottet varje sommar. Såklart en ytterst inspirerande miljö för en konstnär.

Ateljén är precis så där konstnärligt bohemisk som en ateljé ska vara, fullt med färger och penslar, allt marinerat i en underbar doft av olja & terpentin.

Mästaren inspirerar…

Beate är otroligt bred i sin konst och målar allt från abstrakt, klassiska landskap till fantastiska porträtt som denna Marlene Dietrich/ Greta Garbo tolkning. Älskar den!

 Har du vägarna förbi södra Skåne i sommar och är konst & kulturintresserad måste du göra ett besök i Marsvinsholm. Förutom Beates ateljé finns här både skulpturpark och en härligt rustik restaurang, eller så kan man avnjuta teaterföreställningen med egen picknickkorg i den vackra parken.

Är du intresserad av att få ett porträtt målat? Titta då in till Beate Römer i Marsvinsholm. Perfekt present till någon jubilar eller bröllopsfirare.

Här hittar du till hennes hemsida!

Nu ska jag packa. Imorgon åker vi till Stockholm.

Ses då!

You may also like

Lämna ett svar