Blixtar & dunder

Hallå!

Hu vad det har åskat sista veckan…!

Blixten hade slagit ut strömmen i ett hus och saboterat både tv, kyl & frys i min lilla by och igår skadades tydligen flera personer på Bråvallafestivalen. Läskigt! Och jag som alltid tyckt att åska är lite mysigt….

Inte mycket att förtella under solen men jag har målat på lite olika objekt sista tiden mellan stylingvarven. Detta söta rokokobord t ex är klart nu. Målat i Old White Chalk Paint. Matbordet i bakgrunden kommer bli riktigt fint när det är färdigt,  finnes fyra vackra stolar till dessutom.

Har ett eget projekt på gång hemma som jag vill deklarera snart så för mig är det ingen större katastrof om det regnar några dagar till…

men sen förväntar jag mig stekheta dagar och tropiskt fuktiga nätter 🙂

Trevlig helg på er!

You may also like

Lämna ett svar