Surfväder

Hej på er!

Ny vecka, nya tag. Såg att ni uppåt i Svea fått mängder med snö igen 🙁
Det är nog helt enkelt Aprilväder redan nu som narras, vilket faktiskt är ett vårtecken.

20140317-115138.jpg
Ljuv sommardröm, Kuhn Riddle Architects.
Här i söder har det blåst nåt kopiöst sen i Lördags som gett mig en förfärlig huvudvärk. Hatar blåst. Även om det betyder surf längs Skånes kust…var länge sen jag drog på mig våtdräkten nu. Saknar.
Hur som helst nu är jag på väg till Malmö för att hämta en skänk sen blir det en sväng på Ikea.

På återseende. ❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Ja men visst blåser det. Jag har besökt din stad idag, men jag visste ju att du inte är i butiken i dag, kommer fler dagar framöver. Jag höll på att flyga med vinden likt påskgummorna, men ännu är det inte dags för Blåkulla. Jag hämtade nya brillor i dag, känner mig nöjd. Ja men kolla in Kickis blogg, vem tror du sitter där med sin kalufs?från rakt till vågigt. Hon ger så mycket inspiration den tjejen på frisyrer, det gillas.

    Det är dock soligt idag det får vi va glada för, och ingen snö, tack.
    Må så gott från Österlen/MH

Lämna ett svar