Vykort från Paris

God morgon Svea!

Våren är sannerligen här på riktigt med buller och bång. Igår kunde jag sitta i linne och sola utanför min butik, det lär inte bli sämre idag. Tjohej!

Pallar från IKEA, bur Ilva, vas Lagerhaus.

Innan jag for till jobbet igår så kunde jag inte låta bli att slänga upp en fondvägg i min stora dotters rum. (Vi har ju precis bytt med varandra för er som inte vet.)

Tapeten kommer från Rusta och föreställer vykort från olika härliga platser i världen. De har faktiskt ett brett sortiment med plånboksvänliga tapeter vilket passar mig perfa som gillar att byta då och då.

Dock ska jag snart göra om i finhallen och har spanat in en tapet från Cole & Son som jag vill kosta på mig där.

Vi ses senare idag amigas. Ha en solig skön Onsdag!

You may also like

2 kommentarer

  1. Hahaha slängde upp en fondvägg 🙂 pyssliga du kanske klarar av att bara slänga upp en tapet :-D!!! Blev fint!! Önskar jag hade modet o tapetsera. Klarar av att måla väggar och laga hål i gipsväggar kanske dax o ge sig på tapeter! Ha en fin fredag!

Lämna ett svar