Gillar du premier?

Hallå Lördag!

Sista jobbedagen, eller sista och sista är kanske synd att säga, jag måste tillbaka till verkstaden imorgon och måla färdigt ett beställningsjobb som ska vara klart nästa vecka. Sen väntar dygnet-runt-jobb veckan därpå då det andra inredningsjobbet drar igång. Puh!

Jag beställde en prenumeration av Sköna Hem för ett tag sen då de lockade med bra pris och dessa fina premier 😉

En bricka, ett doftljus och matchande kuddfodral i grått och vitt.

Jag börjar bli alltmer lik min mamma som för övrigt är drottningen av premier, haha. Men det är ju så mycket roligare när man får något på köpet, eller hur?!

Är du också premieholic?

Nu lite mer jobb sen lugn och skön afton.

Ses kanske sen igen då.

Hej på er!

You may also like

2 kommentarer

  1. Snyggt och sobert du har med dina kuddar. Lika mycket som jag är en färgmänniska!

    Inte nu längre några prenumerationer, psst jag handlar mina magasin på loppis, ibland tre för en tia,för mig är dom ju nya, så perfekt. Har en hel trälåda med olika magasin, de är ju ofta så vackra på utsidan som ett smycke.

    Trevlig helg från Österlen/MH

Lämna ett svar